Partners

Parcompare is de eerste onafhankelijke en overzichtelijke reseller voor alle manieren om op een luchthaven in Nederland, België of Duitsland te komen. De producten die hierin worden meegenomen zijn Kort/lang parkeren, Valet Parking, Parkeren + overnachten, een taxiservice en het openbaar vervoer. Hiervoor werkt Parcompare samen met verschillende partners in de reis- en parkeerbranche. Om de kwaliteit van de reseller hoog te houden, worden de parkeeraanbieders selectief uitgekozen. Hierdoor weten klanten en reispartners altijd dat er alleen betrouwbare aanbieders worden toegevoegd.

De parkeeraanbieders hebben een locatie dichtbij één van de luchthavens en bieden één of meerdere services. Elke locatie wordt gecheckt door een expert van Parcompare. Ook de taxibedrijven die worden aangeboden, zijn al jaren betrouwbaar bewezen.

Daarnaast heeft Parcompare contracten met verschillende reisorganisaties. Naast het boeken van de vakantie zelf, kunnen de klanten ook direct de reis naar de luchthaven kiezen en reserveren via de reisorganisatie. Het is voor reisorganisaties gemakkelijk om de services die Parcompare als reseller aanbiedt, mee te nemen in het eigen reserveringsproces. Hiervoor is een white label, waardoor de module voor de reisorganisaties op maat wordt gemaakt.

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap met Parcompare of wilt u meer weten? Dan kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen en wij helpen u graag verder.

Ridderstraat 29
2011 RR Haarlem
info@parcompare.com
088 – 57 00 111