alle nieuwsitems
Slecht parkeren bij luchthavens in de media

Sinds gister is het parkeren bij luchthavens, met name rondom Schiphol, weer volop in de media. Wij vinden het erg spijtig dat er reizigers de dupe zijn geworden van de slechte service bij een aantal parkeeraanbieders. Wij weten dat dit gebeurt rondom luchthavens en daarom bieden wij ook niet zomaar elke parkeeraanbieder aan op onze website.

Het belangrijkste vinden wij dat reizigers met een gerust gevoel op vakantie kunnen en dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de auto. Daarom selecteren wij de parkeeraanbieders rondom alle luchthavens nauwkeurig en bieden wij ze alleen aan op onze website als er duidelijk is dat auto’s bewaakt staan, sleutels veilig bewaard worden (indien deze afgegeven dienen te worden) en er betrouwbare chauffeurs werken. Deze parkeeraanbieders hebben zich in de afgelopen jaren dan ook als betrouwbaar bewezen.

Mocht u vragen hebben over de parkeeraanbieders die wij aanbieden of waar u nou op moet letten bij het boeken van een parkeerplaats, kunt u ons uiteraard altijd mailen of bellen. Wij helpen u graag verder de juiste parkeerplaats te vinden!!