alle nieuwsitems
Parcompare start exclusieve samenwerking met Schiphol

Parcompare start exclusieve samenwerking met Schiphol

In de afgelopen maanden is Parcompare druk bezig geweest met het uitbreiden van het huidige aanbod van parkeerplaatsen. In 2016 is er een samenwerking ontstaan met Amsterdam Airport Schiphol om hun parkeerplaatsen toe te voegen. Dit betekent dat de parkeerplaatsen van Schiphol, zoals Smart Parking, Terminal Parking, Excellence Parking, Holiday Valet Parking en  Valet Parking, in het platform van Parcompare boekbaar worden gemaakt.

Schiphol is hiermee het eerste vliegveld waarvan de on-airport parkeerplaatsen toegevoegd zijn in het Parcompare platform. “Het zorgt voor een enorme boost voor ons platform”, aldus Sven Snel (eigenaar van Parcompare). “Hiermee kunnen we onze resellers nog uitgebreider gaan bedienen, onze vergelijking wordt nog transparanter en kunnen we meer reizigers bedienen met een juiste service om naar de luchthaven te komen. We zijn heel blij dat we deze stap hebben gemaakt in samenwerking met Schiphol.”

Het is door deze samenwerking onder andere mogelijk geworden  voor consumenten om een parkeerplaats op Schiphol bij hun reis bij te boeken via één van de aangesloten reispartners (de resellers).  

De parkeerplaatsen van Schiphol Smart Parking zullen vanaf nu te boeken zijn in het Parcompare platform. De andere parkeerterreinen volgen in de nabije toekomst ook.

Schiphol Smart Parking Garage P3_008